Szalai Ádám

A 34 éves támadó eddigi egyesülete a német Bundesligában szereplő Mainz a hivatalos honlapján számolt be szerdán a csatár távozásáról. A svájci bajnokság harmadik helyen álló FC Basel labdarúgóklubjában folytatja pályafutását Szalai Ádám a magyar válogatott csapatkapitánya.


Pin On Current Squad

Szalai Ádám góllal mutatkozott be új együttesében a svájci labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő FC Baselben.

. A 34 éves magyar támadó elhagyja a Mainz-ot ugyanis 2023-ig szóló szerződést kötött a svájci csapattal akik a honlapjukon közölték hogy Szalai azonnali hatállyal csatlakozik a csapathoz. A magyar válogatott 34 éves csapatkapitánya - aki ezen a héten igazolt a német Bundesligában játszó Mainztól Bázelbe - a szünetben állt be a sereghajtó Lausanne elleni szombati bajnokin s a 65. András Ádám-Stolpa born 1921 Hungarian tennis player.

Fordulójának szombati játéknapján rögtön gólt szerzett. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Játékidő Alapítványnak adományozott táblagépeket színes nyomtatókat. Szalai Ádám 12 év alatt 276 mérkőzésen lépett pályára a német élvonalban ezeken a mérkőzéseken 54 gólt szerzett.

Szalai Ádám máris góllal debütált Blikk. Szalai Ádám 12 évet töltött a Bundesligában a Mainz mellett a Schalke 04 a Hoffenheim és a Hannover színeiben 276 mérkőzést játszott a német élvonalban ezeken 54 gólt szerzett és 26 gólpasszt osztott ki. Percben ő szerezte a hazaiak második találatát.

Ádám abszolút karakteres az a mentalitású játékos aki pályán és azon kívül is jót fog tenni a csapatunknak a tapasztalatával és munkamoráljával. A 34 éves támadó eddigi csapata a német Bundesligában szereplő Mainz a. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya tizenkét év után hagyta el a Bundesligát másfél évre írt alá Svájcba.

Mint arról beszámoltunk Szalai Ádám bemutatkozása tökéletesen sikerült új csapatánál a Baselnél. A svájci bajnokságban harmadik helyen álló FC Basel labdarúgó klubban folytatja pályafutását Szalai Ádám a magyar válogatott csapatkapitánya. Még több friss hír.

András Ágoston 21st century Hungarian Serbian politician. Szalai Ádám ennél jobban nem is indíthatta volna első meccsét a svájci FC Basel csapatában. Az ukrán elnök kitüntetéssel bátorította a haza védelmezőit -.

A stuttgarti évek után három szezont eltöltött a világhírű. Meglepetés a magyar focista távozása a Mainztól. Amennyiben a hír igaz a Basel Arthur Cabral távozása után a brazil a Fiorentinához igazolt a második támadót szerződteti.

A Nemzeti Sport értesülése szerint a Mainz magyar válogatott támadója Szalai Ádám a svájci bajnokságban szereplő FC Basel csapatába igazolt. MTIKovács Tamás A 34 éves támadó eddigi egyesülete a német Bundesligában szereplő Mainz a hivatalos honlapján számolt be szerdán a csatár távozásáról. A Mainznál 2010 és 2013 között majd 2019-től egészen mostanáig futballozott.

Szalai Ádám felépülését követően rögtön adakozott. Ő a Bundesliga történetének legeredményesebb magyar futballistája honfitársai közül pedig csak Dárdai Pál 286. Itt a második csapatban kapott lehetőséget.

Szalai Ádám a magyar labdarúgó-válogatott csatára Fotó. András Adorján born 1950 Hungarian writer. Sebesült katonákat látogatott meg Zelenszkij.

Szalai Ádám Budapest 1987. Szalai Ádám 12 év alatt 276 mérkőzésen lépett pályára a német élvonalban és 54 góljával ő a magyar rekorder a Bundesligában. Íme a magyar válogatott csapatkapitányának találata.

Magyar válogatott labdarúgóPosztját tekintve csatárPályafutása nagy részét Németországban töltötte ahová 2004-ben szerződött először amikor nevelőklubja az Újpest FC megegyezett a VfB Stuttgart csapatával. ˈɒndraːʃ is a Hungarian masculine given name the Hungarian form of AndrewNotable people with the name include. 2010 óta ez az első alkalom hogy a magyar válogatott csatára és csapatkapitánya nem Németországban légióskodik majd.

A svájci Szuperliga 22. András Arató born 1945 also known as Hide the Pain. Szalai Ádám távozását a Mainz és az FC Basel is a hivatalos honlapján erősítette meg.

A Nemzeti Sport saját forrásból szintén úgy értesült hogy a klubváltásról szóló hírnek lehet valóságalapja. Korábban Fjodor Csalovot vette kölcsön a klub a CSZKA Moszkvától az idény végéig.


Pin On Szala


Szalai Adam Bundesliga 1 1 Fsv Mainz 05 Football Players Sports Jersey Football


Szalay Adam Football Players Football Wikipedia


Adam Szalai Of Hungary In 2019 Basketball Court Sports Hungary


Hungarys Forward Adam Szalai Is Pictured Prior To The Friendly Match Picture Id176539163 695 1024 Football Sportsman Match


Pin On Current Squad


People Photos Tsg 1899 Hoffenheim Mainz Sports Jersey


Pin Auf Szala


Euro 2016 Pictures And Photos Euro 2016 World Football Football Match

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel